Info om stort og småt

I garderoben har hvert barn en plads med knage, hylder og en kasse til skiftetøj. Det er en god ide altid at have rigeligt med skiftetøj liggende i kassen. Er der vådt eller beskidt tøj med hjem, skal der fyldes op i kassen dagen efter.

Husk altid at medbringe tøj samt fodtøj der passer til vejret og årstiden.

• Det er en stor hjælp for alle, hvis I skriver navn i børnenes tøj og sko/støvler.
  • Vi forventer at børn og forældre hjælper hinanden med at rydde op på barnets plads, inden I går hjem om eftermiddagen.

Ligger der tøj, sko mm. på gulvet ved lukketid, som vi ikke umiddelbart kan kende eller se navn i, samles dette i vores glemmekasse. Glemmekassen stå i garderoben. Mangler jeres barn beklædningsgenstande, så kom endelig ind og og tag et kig i kasse -som ofte er ret fyldt.

Håndhygiejne

I SFOén vil vi gerne lære og guide børnene til en ordentlig håndhygiejne.

Det betyder, at vi sørger for at børnene vasker hænder efter toiletbesøg, ligesom alle vasker hænder i forbindelse med måltiderne.

Når børnene deltager i madlavning af den ene eller anden art, eller får forfriskning, skal de altid vaske hænder først.

Langt hår samles i en hestehale i forbindelse med madlavning.

Den daglige rengøring

Vi får gjort rent dagligt af to rengøringsdamer, der også gør rent på skolen og i Tryllefløjten.