Dit barns hverdag

Dit barns hverdag starter med at gå op i SFO’ens garderobe til den voksne, der står med indkrydsningstavlerne. Herefter kan man vælge om man vil op og spise en forfriskning i køkkenet eller om man vil ud at lege. Det kan være hallen er åben, eller bålhytten? Eller måske en tur ned på multibanen og spille en fodboldkamp. Måske er det dagen, hvor der skal kreeres noget i Krea? Det kan også være at en tur på Moon Cars i skolegården kunne være sjovt i dag? Eller i sandkassen? Ofte kan der også være en hule i en af hjørnerne der skal forfines. Der er mange muligheder.

Det kan også være det er den ugentlige dag hvor dit barn skal med til SFOsjov. Det er en planlagt aktivitet for hver enkelt klasse hvor to voksne forbereder og deltager i en aktivitet. Du som forældre får tilsendt planen for SFOsjov tre gange om året. I planen vil det fremgå hvilken aktivitet der skal foregå og hvornår.

Billeder af børnenes forgangne uge lægges på vores Facebookside.