plads til dig

Af den ene eller anden grund, kan der hele tiden opstå ledige pladser i de eksisterende klasser.

Går I med tanker om at jeres barn/børn måske skal starte hos os, er I altid velkomne til at kontakte os - også selvom der ikke er aktuelt ledige pladser på det ønskede klassetrin.

Kontakt os endelig for yderligere information om skolen, om ledige pladser, om ventelister eller for at aftale besøg og samtale. Så kan vi også maile dig en indskrivningsblanket.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har enkelte ledige pladser i: (skoleår 2017-2018)

• Børnehaveklassen
  • 2. klasse
  • 4. klasse

Som udgangspunkt har vi en klassekvotient på 22 elever i de mindste klasser fra børnehaveklassen - 6. klasse, og i 7. klasse - 9.klasse er kvotienten 24 elever.

Der kan i enkelte tilfælde gives dispensation for en elev mere.

Dispensationen gives kun hvis ledelse og lærere vurderer, at klassen kan bære en elev mere.