plads til dig

Af den ene eller anden grund, kan der hele tiden opstå ledige pladser i de eksisterende klasser.

Går I med tanker om at jeres barn/børn måske skal starte hos os, er I altid velkomne til at kontakte os - også selvom der ikke er aktuelt ledige pladser på det ønskede klassetrin.

Kontakt os endelig for yderligere information om skolen, om ledige pladser, om ventelister eller for at aftale besøg og samtale. Så kan vi også maile dig en indskrivningsblanket.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har enkelte ledige pladser i: (skoleår 2018-2019)

• 1.klasse
  • 3. klasse for piger

OBS!

Til børnehaveklassen august 2019 er der få pladser tilbage - indskrivning er i gang, og optagelse er efter indskrivningsdato.

Som udgangspunkt har vi en klassekvotient på 22 elever i de mindste klasser fra børnehaveklassen til

5. klasse. Fra 6. klasse kan kvotienten være 24 elever.

Der kan i enkelte tilfælde gives dispensation for en elev mere.

Dispensationen gives kun hvis ledelse og lærere vurderer, at klassen kan bære en elev mere.