Sponsorbarn

Emmeli Compaore 23.07 2011

I Tryllefløjten har vi valgt at have et sponsorbarn. Vi mener at det er vigtigt at vores børnegruppe stifter bekendtskab med børn fra andre lande, der ikke har det lige så godt som dem selv. Børnene bliver bekendt med forskellige måder at leve på, ligesom vi taler om at det land sponsorbarnet bor i, er helt anderledes end Danmark. Vi vil også gerne lære børnene, hvordan vi ved at indsamle og aflevere vores brugte batterier kan skaffe penge, og derved hjælpe og gøre Emmelis liv anderledes og bedre.

Grunden til at vi har valgt at være fadder til et sponsorbarn er bl.a. for at vise børnene, at vi alle hver især kan hjælpe og gøre en forskel for andre mennesker.

Vi sælger også en plakat, som er malet af nogle af Tryllefløjtens børn, overskuddet herfra er også dedikeret Emmeli.

Her ses et billede samt vores plakat med Emmeli.